Inställningar
Anställd - specifika tjänster

Du kan ange moms, varaktighet, hantera tjänster och ställa in begränsningar för varje tjänst samt för varje anställd. Läs mer nedan.

Joanna avatar
Skrivet av Joanna
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Anställd - specifika tjänster

• Du kan ställa in dina egna tjänster och tilläggstjänster för olika anställda.

• Du kan också definiera dina egna priser och varaktigheter för tjänsterna för varje enskild anställd.

• Över tjänsterna kan du välja antingen salong eller anställd för att ange specifika inställningar för en tjänst.

• Om du ändrar vilken tjänst en anställd erbjuder direkt från tjänster kommer den också automatiskt att uppdateras under den anställde.

Instruktioner:

1. Du kan ändra vilka tjänster en anställd erbjuder genom att trycka på salongen, välja tjänst och klicka på fliken "Anställda".

2. Ett annat alternativ är att trycka på den anställda och ändra tjänsterna direkt därifrån. Här kan du också ändra flera inställningar för tjänsten.

3. Klicka på "Inställningar" under tjänsten för att ändra tjänstens inställningar.

4. Glöm inte att spara ändringarna!