Inställningar
Förberedelsetid - hur lägger man till automatisk städning/förberedelsetid efter bokning?
Förberedelsetid - hur lägger man till automatisk städning/förberedelsetid efter bokning?

Förberedelsetid ger dig tid att städa upp och förbereda dig för nästa kund.

Joanna avatar
Skrivet av Joanna
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I denna artikel hittar du mer info om:

Förberedelsetid ger dig den tid du behöver för att städa upp och förbereda dig för nästa kund. Du kan lägga till förberedelsetid för varje tjänst eller som en allmän inställning för alla tjänster. Det kan ändras i personliga kalenderinställningar och separat för varje tjänst från inställningar på tjänsterna.

Ställ in förberedelsetid per tjänst:

1. Välj önskad tjänst från "Tjänster"-valet och klicka på "Inställningar"

2. I avsnittet "Förberedelsetid inför nästa bokning" kan du ställa in önskad förberedelsetid genom att klicka på vänster- eller högerpilen.

"Använd allmänna kalenderinställningar" är varje persons egen förberedelsetid, som kan ställas in i personliga kalenderinställningar.

3. Välj hur många minuter (min) och kom ihåg att spara!

Ställ in förberedelsetid från personliga kalenderinställningar:

1. Klicka på pilen i det övre högra hörnet och gå till "Personliga kalenderinställningar"

2. Under "Andra kalenderinställningar" kan du ange en allmän förberedelsetid som automatiskt går till alla tjänster du tillhandahåller. "Lägg till x min förberedelsetid efter varje bokning"

3. Se till att aktivera den gröna knappen och spara ändringarna!