Minikalender-funktion

Hur använder du en minikalender? Du kan snabbt och enkelt flytta dig mellan dagar, veckor och månader eller hoppa till ett annat år.

Joanna avatar
Skrivet av Joanna
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du hittar "minikalendern" i det övre vänstra hörnet av systemet när du har fliken "Kalender" öppen. Med den blir det lättare att söka efter en viss dag eller att hoppa över en längre period. Genom att klicka på önskad tid i minikalendern kommer det datumet att visas i bokningskalendern.

Här är en demonstration över hur minikalendern fungerar: