Kalenderlogg – vem gjorde vad?

Här kan du se dina bokningar, bokningsbekräftelser och deras olika stadier.

Joanna avatar
Skrivet av Joanna
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I den här artikeln hittar du info om:

Logg

Du kan komma åt kalenderloggen genom att gå till fliken "Kalender" och välja "Logg" till höger. I loggen kan du se om salongen har gjort några bokningar, om en kund eller en anställd har skapat eller ändrat en bokning.

Så här använder du kalenderloggen:

Från loggen kan du begränsa din sökning genom att välja de senaste 30 dagarna, senaste månaden, ett specifikt datumintervall, en kund, en anställd eller en åtgärdstyp.

Typ av åtgärd

I det här alternativet kan du hitta vissa bokningsaktiviteter, t.ex. utkast till bokningar, avbrott och påminnelser. Du kan också se vem som till exempel har avbokat eller skapat en ny bokning eller ändrat en redan befintlig bokning.

Månad

I inställningarna kan du välja om du vill se bokningar/ändringar gjorda under de senaste 30 dagarna eller från den senaste månaden.

Tidsperiod

Du kan välja en anpassad tidsperiod du vill visa bokningar/ändringar för.

Kund

I kundsökningen kan du söka efter önskad kund (efter namn) vars bokningar/ändringar du vill se.

Gjort av

Här kan du se användaren som har skapat eller gjort ändringar i bokningen.

Bokningsinformation logg

När du har valt den bokning du vill se, klicka på pilen till höger för att öppna bokningsinformationsloggen.

Informationen om bokningen kommer att visas här, samt en vy över vilken typ av påminnelseinställningar som har ställts in och skickats om bokningen.