Delbetalning

Delbetalning görs genom att välja den första betalningsmetoden, varefter resterande belopp debiteras på annat sätt. Läs mer.

Joanna avatar
Skrivet av Joanna
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan göra en delbetalning genom att placera ett belopp på kontanter, presentkort eller en annan betalningsmetod, som betalas först. Det återstående saldot beräknas automatiskt och läggs in på en annan betalningsmetod. Det är enkelt. Systemet vägleder dig genom det.

Steg för att debitera din delbetalning:

1. Välj den betalningsmetod du vill använda för att betala det första beloppet (kontanter, presentkort eller andra betalningsalternativ).

2. Debitera önskat belopp.

3. När du klickar på att slutföra transaktionen kommer du att se ett meddelande som ber dig att acceptera delbetalningen. Till exempel: "Vill du göra en delbetalning på 100,00 kr? Det finns 120,00 kr kvar att betala."

4. Bekräfta med "ja"

5. Välj sedan en annan betalningsmetod som din kund vill använda för att betala det resterande beloppet för din tjänst.

6. Debitera beloppet som vanligt och du får sedan ett kvitto som visar en sammanfattning av de olika delbetalningsmetoder som använts för denna transaktion.