Kassa, lager och rapporter
Lager
Hur man lägger till en ny produkt i lager (PRO)

Så här lägger du till en ny produkt i lagret, spårar ditt lager och anger SKU-namnet.

Joanna avatar
Skrivet av Joanna
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Lägg till en ny produkt i lager

Videoinstruktion:

Skriftlig instruktion:

Du hittar lagret från "Verktyg" -> "Lager"

1) När du vill skapa en ny produkt i ditt lager trycker du på "Ny produkt".

Skriv sedan in följande information:

• Streckkod (frivilligt)

• Produktnamn

• Pris per enhet eller egen enhet

• Moms

• Produktbild

• Försäljarens pris (inkl. moms)

2) Om du vill övervaka produktens lagerstatus, klicka på "Övervaka lagerstatus", så att knappen blir grön.

På så sätt kan du se antalet på lagret av en viss produkt och övervaka hur mycket som används för exempelvis internt bruk.

För att övervaka en produkts lagerhållning måste du ange:

• I lager (antal)

• Enhetens inköpspris (exkl. moms)

• SKU/lagernamn (frivilligt)

När du har angett denna information sparar du produkten genom att trycka på den blå knappen "Lägg till produkt".