Lägg till överlappande bokning

Instruktioner på hur du lägger till överlappande bokningar, till exempel en extra hårklippning medan en annan kund sitter med hårfärg.

Joanna avatar
Skrivet av Joanna
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ibland går inte hela den avsatta bokningstiden till aktivt arbete eller kundtjänst. Denna tid kan utnyttjas. Exempelvis för att gå till affären eller för att äta lunch. Kanske kan tiden även användas till att klippa ett barns hår medan moderns hårfärg verkar. Överlappande bokningar gör detta möjligt och hjälper dig att maximera din arbetstid.

Gör överlappande bokningar i booksalons kalender

1. Gå till kalendern och klicka på "Lägg till överlappande bokning" högst upp

2. Kalendern föreslår nya bokningstider tillgängliga enligt kalenderelementet

3. Välj den tidpunkt då du vill ta emot en ny bokning som överlappar den tidigare

4. Lägg till en bokning eller en rast

5. Välj tjänsten eller lägg till annan information från menyn och godkänn bokningen normalt.

6. Grattis! Du har lagt till en bokning eller rast för dig över en annan tjänst.