Boka nu-knapp / Instagram

Du kan lägga till denna funktion från booksalon genom att länka till verktyg eller direkt på Instagram. Ett företagskonto krävs för detta.

Joanna avatar
Skrivet av Joanna
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I denna artikel hittar du info om:

Skapa ett företagskonto på Instagram

Du kan lägga till tidsbokning online direkt via Boka nu-knappen på din Instagram-sida. Du måste ha ett gratis företagskonto för att kunna göra det.

Följ dessa instruktioner för att skapa ett företagskonto på Instagram:

Länka din onlinebokning direkt från Instagram

Se till att du använder ett företagskonto.

1. Klicka på redigera profil

2. Tryck på åtgärdsknapp under offentlig företagsinformation

3. Klicka på "Boka nu".

4. Välj booksalon och följ instruktionerna för att logga in i booksalon-systemet.

5. Välj den salong eller det företag som du vill länka till.

6. Klart!

TIPS: Du kan också lägga till bokningslänken till webbplatssektionen på Instagram-sidan och göra den till en separat story med en länk till din onlinebokning.