Presentkort
Aktivering av presentkortsbutiken

Som PRO-användare kan du få tillgång till presentkortsbutiken från Inställningar för salongens onlinebetalningar. Läs mer nedan.

Joanna avatar
Skrivet av Joanna
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I denna artikel hittar du info om:

Obs!

Innan du skapar din presentkortsbutik för din salong, kontrollera följande:

• Du är användare av PRO-versionen.

• Du har fyllt i de obligatoriska handelsformulären och att de har godkänts.

Instruktioner:

1) Gå till "Inställningar" -> "Inställningar för onlinebetalningar".

2) Aktivera knappen "Aktivera onlineförsäljning av presentkort i salongens bokningssystem." (som på bilden nedan), detta syns genom att det lyser grönt.

3) Det finns två sätt att ställa in din presentkortsbutik på din webbplats. Instruktioner finns under "Verktyg". Antingen som en "Knapp" eller "Inbäddad".

Presentkortsbutik för booksalons hemsidebyggare

Om du använder booksalons egen hemsidebyggare kan du be om hjälp via chatten för att aktivera presentkortsbutiken på din webbplats.

Köp ett presentkort via boknings-widgeten

Presentkort kan även köpas genom bokningssidan. Knappen "Köp presentkort" hittar du längst ner av tjänstekategorierna.

Hur ser din presentkortsbutik ut på din hemsida?

(Exempelbild)

Hur ser ett köpt presentkort ut online?

(Bildexempel - Engelska)