Nya funktioner i april 2023

Kolla in de nya funktionerna som släppts i april!

I denna artikel hittar du info om:

Ställa in kundens namn på kvittot som standard

• Gå till "Inställningar" --> "Kassainställningar"

• Aktivera "Visa kundens namn på kvittot".

• Du kan ställa in kundens namn på kvittot som standard genom kassainställningarna.

• Namnet kommer automatiskt att bestämmas baserat på namnet som finns i kundens personliga kundkort.

• Kassainställningar är endast synliga för användare med rollen "Ägare" och användare med administratörsrättigheter.

Standardinställningar för bokningspåminnelser:

För att ställa in standardinställningar för bokningspåminnelser för bokningar gjorda av kunder:

1. Gå till "Inställningar" --> "Salongens kalenderinställningar" och välj "STANDARDINSTÄLLNINGAR FÖR PÅMINNELSE"

2. Dessa inställningar kommer att gälla bokningar som kunderna själva har gjort.

3. Kunder kan också justera dessa inställningar för sina bokningar, men standardinställningarna kommer att gälla om inga ändringar görs.

Du kan ställa in standardinställningarna för påminnelser att skickas 2 timmar eller 24 timmar innan bokningen.

Ställa in användarrättigheter:

1. Du kan nu begränsa ytterligare användarrättigheter för din salong.

2. För att göra det går du till "Inställningar" --> "Användare". Välj användaren du vill justera och gå till deras rollinställningar för att ställa in olika rättigheter.

Du kan t.ex. begränsa följande rättigheter för din anställda:

• Ändra sina egna skift

• Se försäljningsstatistik

Nya alternativ för rättigheter inkluderar:

• Se och redigera lager

• Redigera kvittorader i kassan

Observera att dessa endast är exempel för rollen som anställd. Olika roller har olika rättigheter som finns tillgängliga.

Maximalt antal resurser per tjänst har ökat från tre till tio

• Nu kan du ställa in fler resurser till en tjänst. Innan var den maximala gränsen tre, men nu har den ökat till tio.

• Denna förändring låter dig lägga till fler än tre rumsalternativ.