Andre kalenderindstillinger
Hvordan bruger du booksalon kalenderen?

Her er råd til, hvordan du tilføjer ferier, brugerdefineret titler, samt pauser til kalenderen og benytter tider uden for arbejdsvagten.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

I denne artikel kan du læse om følgende:

Når du ønsker at bruge kalendertider udenfor vagten, så gør dette:

1. Du skal aktivere "Vis tider uden for vagtplanen", denne indstilling finder du inde i Salon kalenderen.

2. Når "Vis tider uden for vagtplanen" er aktiveret vil det være muligt at tilføje aftaler etc. for hele dagen i kalenderen.

3. For ikke at have alle 24 timer af døgnet synligt, kan du lave dine personlige justeringer ved at gå ind i "Personlige kalenderindstillinger" og find den der hedder "Skjul nattider"

I videoen herunder kan du se, hvordan du opretter tider udenfor vagtplanen. I dette eksempel kan kunderne foretage bookinger fra kl 10.00, men du kan tilføje kalenderelementer fra kl. 08.00

Hvordan du bruger booksalon kalenderen uden for arbejdstiden?

Du kan let angive dine ferier eller andet personlig fravær inde under "Vagtplan"

Ferie eller tilpasset status angivet under vagtplan:

Hvis du ønsker at angive en kortere pause eller fravær, kan du angive disse direkte fra din salon kalenderen. Se videoen herunder for at se hvordan du opretter dine egne pauser osv.

Pauser, tilpasset status angivet fra kalenderen

Tilføj eller fjern en gentagende pause

Hvis du ønsker at tilføje en gentagende pause eller du altid er fraværrende på bestemte tidspunkter, så kan du indstille det på følgende måde:

Tilføj gentagende pauser

1) Vælg tiden, hvor du ønsker at tilføje en pause eller anden fravær på.

2) Vælg det ønskede interval for gentagelsen ved at klikke på pilen til højre side fra "gentag ikke" knappen

3) Angiv en titel for pausen/fraværet.

4) Angiv den præcise varighed for pausen og tryk "Tilføj"

5) Det er på denne måde, du nemt og bekvemt kan tilføje gentagende pauser til din kalender.

Fjerne gentagende pauser

1) Inde i kalenderen skal du vælge den ønskede pause og trykke på "Slet"

2) Vælg hvorvidt du blot ønsker at fjerne den pause, du har valgt eller om du ønsker samtidig at fjerne alle de gentagende fremtidige pauser forbundet med denne.

Se herunder for en mere detaljeret video, hvordan du tilføjer og fjerner gentagende pauser:

"På arbejde"-funktionen

Hvis du aktiverer denne funktion, vil kalenderen ikke vise en medarbejder der ikke har en vagt den givne dag. Dette forbedre kalenderens overskuelighed.

• I kalenderen kan du vælge mellem "Alle" og "På arbejde".

• "På arbejde"-funktionen viser kun de medarbejder i kalenderen, der er på job den dag.

Kalender-ikoner

Øverst i kalenderen kan du finde en lille guide til, hvordan du aflæser kalenderikonerne, der vises ved bookinger i din kalender.

De vises, når du har en ny booking, eller hvis nogen f.eks. har skrevet en besked til dig, mens de foretog bookingen, eller hvis de har forudbetalt den.

Du kan se alle de ikoner, der gælder for bookingerne, i din kalendervisning: