Åbning af kalenderen
Opret en reservation fra salonens kalender

Du kan oprette en reservation eller en pause fra salonkalenderen. Instruktioner her, samt videoforklaring.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

Booking instruktioner

1. Vælg det tidspunkt, som du vil tilføje reservationen til og klik på "Tilføj booking".

2. Vælg den ønskede ydelse. Du kan også indtaste navnet på ydelsen i søgefeltet for at finde ydelsen hurtigere. Hvis du ønsker at tilføje mere end én ydelse kan du benytte dig af "Multi-ydelse" (PRO funktion). Læs mere her.

3.Dernæst er der tillægsydelser at vælge imellem (hvis du har oprettet tillægsydelser) ud over ydelsen, som du kan klikke på for at tilføje til bookingen.

4. Herefter udfylder du kundeoplysningerne for bookingen.

Der er nogle forskellige muligheder:

A) Søg efter kunden i søgefeltet ved hjælp af kundens navn, telefonnummer eller e-mail.

B) Føj ny kunde til kundedatabasen, hvis kunden endnu ikke findes i databasen.

C) Foretag en hurtigbooking, så kunden ikke tilføjes til databasen.

• Dette kan med fordel, benyttes, hvis kunden kommer direkte ind ad døren for at spørge om tider. Ved en hurtigbooking anmodes der ikke om andre oplysninger om kunden end kundens navn og en eventuel besked til medarbejderen.

5. Når du har valgt kunden, vises kunde- og ydelsesoplysningerne med de dertilhørende tillægsydelser.

• Hvis du vil, kan du tilføje tags til kunden ved at søge efter et eksisterende eller oprette et nyt. Tags gør det nemt at søge efter kunder under et bestemt tag, og du kan downloade en fil med de kunder, der falder ind under det specifikke tag, under fanen Kunderegister.

Du kan også skrive noter til udbyderen af ydelsen om reservationen eller kunden.

6. I det sidste trin inden du gemmer, har du mulighed for at aktivere knapperne (når de bliver grønne), hvis du ønsker at sende en reservationsbekræftelse eller påmindelser til kunden. Du kan vælge at sende en bekræftelse via e-mail eller sms.

• Husk at gemme din reservation!

Bemærk! SMS er kun muligt for PRO-brugere.