Vejledning til booking

1. Vælg det tidspunkt, som du vil tilføje reservationen til og klik på "Tilføj booking".

2. Vælg den ønskede ydelse. Du kan også indtaste navnet på ydelsen i søgefeltet for at finde ydelsen hurtigere.

3.Dernæst er der tillægsydelser at vælge imellem (hvis du har oprettet tillægsydelser) ud over ydelsen, som du kan klikke på for at tilføje til bookingen.

4. Herefter udfylder du kundeoplysningerne for bookingen.

Der er nogle forskellige muligheder:

A) Søg efter kunden i søgefeltet ved hjælp af kundens navn, telefonnummer eller e-mail.

B) Føj ny kunde til kundedatabasen, hvis kunden endnu ikke findes i databasen.

C) Foretag en hurtigbooking, så kunden ikke tilføjes til databasen.

• Dette kan med fordel, benyttes, hvis kunden kommer direkte ind ad døren for at spørge om tider. Ved en instant booking anmodes der om andre oplysninger om kunden end kundens navn og en eventuel besked til medarbejderen.

5. Når du har valgt kunden, vises kunde- og ydelsesoplysningerne med de dertilhørende tillægsydelser.

• Hvis du ønsker det, kan du også skrive noter til servicemedarbejderen vedrørende reservationen eller kunden.

6. I det sidste trin inden du gemmer, har du mulighed for at aktivere knapperne (når de bliver grønne), hvis du ønsker at sende en reservationsbekræftelse eller påmindelser til kunden. Du kan vælge at sende en bekræftelse via e-mail eller sms.

• Husk at gemme din reservation!

Bemærk! SMS er kun muligt i Pro-pakken