Tekijäkohtaiset palvelut

Ohje palveluiden keston ja hinnan määrittämiseen tekijäkohtaisesti.

Angelica avatar
Tekijä: Angelica
Päivitetty tänään

Työntekijäkohtaiset palvelut

• Eri tekijöille voi asettaa halutessaan omat palvelut ja lisäpalvelut.

• Pystyt myös määrittelemään tekijäkohtaisesti palveluille omat hinnat ja kestot.

• Palveluiden yläpuolelta pystyt toimipaikkaa tai tekijää klikkaamalla, asettamaan toimipaikka- ja tekijäkohtaisesti asetukset palveluille.

• Jos muokkaat toimipaikan alta tekijäkohtaisesti palveluita niin ne päivittyvät automaattisesti myös työntekijän alle.

Alla kuvalliset ohjeet: