Tekijäkohtaiset palvelut

Miten asetetaan työntekijäkohtaisesti palveluille kestot ja hinnat?

Angelica avatar
Tekijä: Angelica
Päivitetty yli viikko sitten

Työntekijäkohtaiset palvelut

• Eri työntekijöille voi asettaa halutessaan omat palvelut ja lisäpalvelut.

• Pystyt myös määrittelemään työntekijäkohtaisesti palveluille omat hinnat ja kestot.

• Palveluiden yläpuolelta pystyt toimipaikkaa tai työntekijää klikkaamalla, asettamaan toimipaikka ja työntekijäkohtaisesti "asetukset" palveluille.

• Jos muokkaat toimipaikan alta työntekijäkohtaisesti palveluita niin ne päivittyvät automaattisesti myös työntekijän alle.

Kuvalliset ohjeet vielä alla: