Kalenteri
Muut kalenterin asetukset
Miten siirrät ajanvarauskalenterissa ajanvaraustasi?

Katso ohjeet videolta, miten siirrät ajanvaraustasi

Tästä artikkelista löydät:

Ohjeet tietokoneella:

• Ajanvarauksen siirto samalle viikolle raahaamalla.

Sinulla on mahdollisuus siirtää raahaamalla ajanvarausta painamalla hiiren näppäintä pohjassa ja raahata varaus haluamaasi ajankohtaan.

1) Paina ajanvarausta hiirellä pohjassa kunnes huomaat, että se "irtoaa" nykyisestä ajasta. Pidä hiirtä edelleen pohjassa ja raahaa se haluamaasi uuteen ajankohtaan viikkonäkymässä. Uusi kellonaika mihin raahaat ajanvarauksen, vahvistuu sinisellä. Sen jälkeen päästät hiiren näppäimestä irti ja irrotat ajanvarauksen tähän uuteen ajankohtaan.
    2) Painat "Kyllä" painikkeesta kun järjestelmä kysyy, että siirretäänkö ajanvaraus sekä voit halutessasi lähettää tai olla lähettämättä asiakkaalle ajan muutoksesta ilmoituksen.
    3) Sen jälkeen ajanvaraus siirtyy haluamaasi ajankohtaan.✅

• Ajanvarauksen siirto eri viikolle

Tämä toiminto toimii niissä tilanteissa kun ajanvaraus pitää siirtää eri viikolle.

1) Klikkaa varausta ja sen jälkeen rullaa asiakaskortistoa alas ja klikkaa alhaalta painiketta: "Muokkaa varausta"

2) Paina "Aika" kohdasta kynän kuvaa

3) Valitse haluamasi ajankohta ja kellonaika mihin haluat siirtää ajanvarauksen. Voit mennä viikoissa nuolista jopa kuukausia eteenpäin jos haluat siirtää ajanvarauksen pidemmälle ajalle.

• Ajanvarauksen ajan venyttäminen tai supistaminen

Kun klikkaat varausta, voit myös venyttää tai supistaa varausta "palloista" varauksen molemmista päistä samalla tavalla aikaisemmaksi tai myöhemmäksi.

image.png (300×280)

Vinkki! : Järjestelmämme toimii parhaiten Chrome selaimella.

Video-ohje:

Katso videosta, miten ajanvarauksen siirtäminen sekä venyttäminen "palloista" toimii tietokoneella:

Ohje mobiiliversiolla:

Mobiiliversiolla saat siirrettyä ajanvarauksen eri tavalla samalle viikollle:

1) Klikkaat ajanvarausta pohjassa mitä haluat siirtää. Tämän jälkeen valitset päivän ja ajankohdan klikkaamalla kellonaikaa mihin haluat ajanvarauksen siirtää.

2) Painat "Kyllä" painikkeesta kun järjestelmä kysyy siirretäänkö ajanvaraus sekä voit halutessasi lähettää tai olla lähettämättä asiakkaalle ajan muutoksesta ilmoituksen.

3) Sen jälkeen ajanvaraus siirtyy haluamaasi ajankohtaan.✅

Mobiiliversiolla toimii normaalisti samalla tavalla kuin tietokoneella ajanvarauksen siirto eri viikolle sekä ajan venyttäminen ja supistaminen.