Booksalon Markkinapaikka

Tässä artikkelissa kerromme booksalon markkinapaikan ominaisuuksista ja mikä tekee siitä erilaisen muihin markkinapaikkoihin verrattuna.

Nina avatar
Tekijä: Nina
Päivitetty yli viikko sitten

Tästä artikkelista löydät:

Markkinapaikka tarkoittaa verkkosivustoa, josta kuluttaja voi etsiä helposti salonkeja ja palveluntarjoajia. Esimerkiksi jos hän hakee palveluja Turusta, hän näkee kartalla ja listalla kaikki salongit jotka tarjoaa haettuja palveluita Turussa. Kuluttaja voi valita sieltä palveluntarjoajan ja varata ajan hänelle. Markkinapaikka on saatavilla booksalon PRO-käyttäjille. Asiakkaat voivat käyttää Markkinapaikkaa selaimen tai booksalon -sovelluksen kautta.

Faktoja Booksalon markkinapaikasta:

• Kaikki markkinapaikan kautta tulleet varaukset on tehnyt rekisteröitynyt käyttäjä, jonka email ja puhelinnumero on vahvistettu.

• Kaikissa markkinapaikan kautta tulleissa varauksissa on oletuksena ennakkomaksu, mutta asiakas voi valita myös maksun paikan päällä.

• Ennakkoonmaksettu varaus viedään ihan normaalisti kalenterista kassalle ja hyväksytään ennakkomaksu tai lisätään kuitille esim. tuotemyyntiä ja veloitetaan ne kortti-, käteis- tai lahjakorttimaksuna. Ennakkomaksu ei siis rajoita lisämyyntiä mitenkään.

• Asiakas maksaa markkinapaikassa sinun yrityksellesi ei booksalonille, asiakas on 100% sinun ei booksalonin.

Mikä tekee meistä erilaisen markkinapaikan muihin verrattuna?

• Emme koita hyppyyttää asiakasta salongista toiseen, niin kuin monet muut markkinapaikat tekevät “uuden asiakkaan”- palkkion toivossa, joka on jopa 15-35% palvelun hinnasta.

• Veloitamme ainoastaan normaalin 0,35€ + 3% verkkomaksujen välityspalkkion ennakkomaksuista, siis sen saman kuin, jos varaus olisi maksettu ennakkoon sinun omassa ajanvarauksessasi.

• Paikan päällä maksetuista varauksista veloitetaan maksun yhteydessä normaali korttiprovisio.

• Tilitämme nopeasti rahat, jopa seuraavana päivänä siitä, kun palvelu on asiakkaalle toimitettu.

• Emme koita omistaa asiakkaitasi, vaan jopa markkinapaikan kautta tulevat uudet asiakkaat ovat sinun asiakkaitasi, ei booksalonin.

Booksalon Markkinapaikka -sovellus

Booksalon - markkinapaikka -sovellus on suunniteltu erityisesti kuluttajia varten, jotka haluavat tehdä varauksia ja kokevat verkkosivujen kautta varaamisen hankalaksi tai vanhanaikaiseksi.

Sovelluksen eli “äpin” voi ladata sekä Google Play Kaupasta että Apple App Storesta. Helpoimmin sen voi ladata puhelimeen vierailemalla osoitteessa https://get.booksalon.fi/

Markkinapaikan aktivointi tai pois kytkeminen

Jos haluat salonkisi näkyvän markkinapaikalla, saat sen helposti aktivoitua päälle Toimipaikan kalenteriasetuksista kohdasta ”Toimipaikan palvelut varattavissa myös booksalon markkinapaikassa/sovelluksessa”. Vastaavasti jos haluat, ettei salonkisi näy markkinapaikalla, voit asettaa toiminnon pois päältä. Asetus koskee koko toimipaikkaa.

Varmista vielä nämä ennen aktivointia

Olet asettanut henkilökohtaisen profiilin kuntoon (Oman profiilin kautta oikeassa yläreunasta) ja muistanut tallentaa.(Kuva 1)

Aseta siis:

• Profiilikuva

• Esittelyteksti itsestä (tämä ei tule vielä ensimmäiseen versioon)

• Omat some-tilit halutessasi (tämä ei tule vielä ensimmäiseen versioon)

Lisäksi omistaja/ylläpitäjä, olet täydentänyt toimipaikan tiedot (Asetukset -> Toimipaikan tiedot) ja muistanut tallentaa. (kuva 2) Aseta siis:

• Toimipaikan logo/kuva

• Aukioloajat

• Esittely toimipaikasta

• Esittely valokuva

Kuva 1:

Kuva 2:

Valokuvien lisääminen toimipaikalle ja varausvahvistuksiin- video

Tästä videosta näet ohjeet esittelykuvien lisäämiseen.

Jos sinulle jäi vielä jotain kysyttävää, vastaamme mielellämme chatissa.

Video: Markkinapaikan esittely ja aktivointi