Andre kalenderinnstillinger
Hvordan bruke Book Salon kalender?

Her kan du lese hvordan du legger til ferie, pause eller egendefinert status i kalenderen, og bruk av tider utenfor arbeidsskiftet.

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

I denne artikkelen finner du:

Når du ønsker å bruke kalenderen utenfor skiftet, kan du gjøre det slik:

1. Du må aktivere "vis av tider utenfor skiftet" fra kalenderen.

2. Når "Vis tider utenfor skiftet" er aktivert, vil det være mulig å legge til kalenderoppføringer for hele dagen, også utenfor arbeidsskiftet.

3. For å unngå at 24 timer i døgnet er synlig, kan du gå til dine personlige kalenderinnstillinger å aktivere funksjonen "Skjul nattetider"

I videoen nedenfor kan du se hvordan du oppretter tider utenfor arbeidsskiftet. I dette eksempelet kan kundene gjøre bestillinger fra kl 9:00, men du kan legge til bestillinger eller annet fra kl 07:00.

Hvordan bruke Book Salon kalender utenfor arbeidsskiftet?

Du kan enkelt legge til ferie eller annet personlig fravær fra "Arbeidsskift"

Ferie eller egendefinert status fra arbeidsskift

Hvis du ønsker å legge til en kortere pause eller fravær, kan du gjøre dette direkte fra kalenderen. Se video nedenfor for hvordan du legger til pauser osv:

Pause, egendefinert status fra Kalender

Legg til eller slett en gjentagende pause

Hvis du vil legge til en gjentagende pause eller gjøremål, kan du gjøre det slik:

Legg til gjentagende pause

1) Velg tidpunktet du vil legge til en pause i kalenderen.

2) Velg hvordan du vil at pausen skal gjentas ved å klikke på pilen på høyre side av "Gjentas ikke".

3) Aktiver "Annet" om du vil skrive inn en egen tittel.

4) Velg nøyaktig varighet for pausen og trykk på "Legg til".

5) Og slik legger du til en gjentagende pause i kalenderen din.

Slett gjentagende pauser

1) Velg pausen i kalenderen og trykk på "Slett".

2) Velg om du vil slette kun denne pausen eller også andre fremtidige pauser.

Se video nedenfor for hvordan du legger til og sletter gjentagende pauser:

"På jobb i dag"-funksjon

Ved å bruke denne funksjonen vil ikke brukere som ikke har åpent arbeidsskift for valgt dag vises i kalenderen. Dette forbedrer brukervennligheten i kalenderen.

• Du kan velge mellom "Alle" eller "På jobb".

• På jobb i dag-funksjonen viser brukere i kalenderen som har åpent arbeidsskift for den dagen.

Kalenderikoner

Øverst i kalenderen finner du en liten guide for hvordan du leser kalenderikonener som vises på bestillinger i kalenderen din.

De viser at du har en ny bestilling, eller for eksempel hvis noen har skrevet en melding for bestillingen, eller hvis den er forhåndsbetalt.

Du kan se alle ikonene på bestillinger i kalenderen: