Åpne kalenderen
Opprette en reservasjon i salongens kalender

Du kan opprette en bestilling eller en pause fra salongens kalender. Du finner instruksjoner og video her.

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

Bookinginstruksjoner

1. Velg tidspunkt for bestillingen og trykk på "Legg til bestilling".

2. Velg ønsket tjeneste. Du kan også søke på navnet til tjenesten i søkefeltet for å finne tjenesten raskere. Hvis du vil legge til mer enn én tjeneste kan du bruke funksjonen for bestilling av flere tjenester (PRO-funksjon). Les mer her.

3. Du kan deretter legge til tilleggstjenester hvis du har opprettet noen under tjenesten.

4. Fyll inn kundeinformasjon for bestillingen.

Du kan velge mellom følgende alternativ:

1. Søk etter kundens navn, telefonnummer eller e-post i søkefeltet.
2. Legg til en ny kunde i registeret hvis kunden ikke er lagt til tidligere.

3. Du kan også gjøre en hurtigbestilling, uten å legge til kunden til registeret.

• Hurtigbestilling er nyttig å bruke i tilfeller når kunden kommer direkte inn døren for å bestille en time. Når du utfører en hurtigbestilling trenger du kun å skrive inn kundens navn og eventuelt en melding til den ansatte i tilfeller det er nødvendig.

5. Når du har valgt kunde vil du se en oversikt over kundeopplysninger, valgte tjenester og tilleggstjenester.

• Hvis du vil kan du legge til tags til kunden ved å søke etter en eksisterende eller opprette en ny tag. Tags gjør det enkelt å søke på kunder etter en bestemt tag og du kan laste ned en fil med kunder som er under en spesifikk tag i kunderegisteret.

• Du kan også skrive en melding til den ansatte angående reservasjonen eller kunden.

6. I det siste steget kan du sende bestillingsbekreftelse og påminnelser til kunden ved å aktivere knappen så den blir lilla. Du kan velge å sende en bekreftelse via e-post og SMS.

SMS er kun for PRO-brukere.