Sosiale medier
Hvordan legger jeg til timebestilling på Facebook- og/eller Instagram?
Hvordan legger jeg til timebestilling på Facebook- og/eller Instagram?

Her finner du instruksjoner for hvordan du legger til Book nå-knapp på sosiale medier.

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

I denne artikkelen finner du:

Facebook og Instagram bedriftskontoer og fordeler

Flere og flere kunder ser nå etter tjenester på Facebook og Instagram i tillegg til Google. Derfor er det så viktig å legge til en bookingfunksjon på Facebook- og Instagram-sidene til en bedrift. Du kan legge til Book nå-knapp ved å tilknytte den direkte fra booksalon.

Du kan legge til bookinglenken til Bestill nå-knappen på Facebook-siden din ved å bruke en gratis Facebook-bedriftskonto. Du kan opprette en på:

Du kan legge til bookinglenken til Book nå-knappen på Instagram-siden din ved å bruke en gratis Instagram-bedriftskonto. Følg disse instruksjonene:

TIPS: Du kan også legge til lenken til timebestilling i din Instagram-bio eller på informasjonen på Facebook-siden din eller du kan lage et festet innlegg med lenken.

Tilknytte Book nå-knappen med booksalon

Steg for steg instruksjoner! Vær oppmerksom på at kun salongens administrator kan fullføre prosessen.

1. Logg inn på booksalon og gå inn på "Verktøy" i menyen til venstre.

2. Klikk på "Legg til timebestilling på salongens Facebook- og Instagram-side".

3. Velg et av alternativene og trykk tilknytt

4. Velg Facebook-bedriftskontoen som du vil legge til book nå-knappen på.

5. Følg instruksjonene.

6. Hvis du har en bedriftskonto på Instagram kan du samtidig tilknytte denne til din bedriftskonto på Facebook. Du kan hoppe over dette steget ved å trykke "Hopp over".

7. Ferdig!

Gratulerer! Fra nå av vil du også motta bestillinger fra Book nå-knappen på Facebook- og Instagram-sidene dine.

Nedenfor kan du se et eksempel på hvordan det ser ut:
(Facebook til venstre, Instagram til høyre)

Merk: Hvis du allerede har en handlingsknapp som er tilknyttet profilen din og tilkoblingen mislykkes av en eller annen grunn, anbefaler vi å slette den forrige handlingsknappen og starte koblingsprosessen på nytt.

Les mer her: