X/Z-rapporter

Hvordan laste ned X/Z-rapporter

I denne artikkelen finner du:

Hvordan laste ned X/Z-rapporter

Du finner X/Z-rapporter under "Salg" i menyen til venstre.

1. Gå til "Salg" og trykk på X/Z-rapporter

2. Velg bedrift

3. Her kan du se en oversikt over dine daglige rapporter som du kan laste ned som en PDF eller XML-fil.

Z-rapporter

Systemet genererer daglige Z-rapporter automatisk. De inneholder detaljert informasjon om alle transaksjoner, tilbakebetalinger, betalingsmåter, tips og rabatter i salongen, samt salongens kontantbeholdning. Her får du en oversikt over alle daglige rapporter.

Du kan laste ned rapportene som en PDF eller XML-fil.

X-rapporter

Du kan når som helst generere X-rapporter. X-rapporter viser en oversikt over dagens salg på nåværende tidspunkt og inneholder samme informasjon som Z-rapporter.

Du kan generere rapportene som en PDF eller XML-fil.

Kontanthåndtering

For å registrere innskudd og uttak av kontanter må du aktivere kontanthåndtering. Gå til "Innstillinger", "Kasseinnstillinger" og aktiver kontanthåndtering.

Du kan lese mer informasjon om kontanthåndtering her.