X/Z-rapporter

Hur man laddar ner X/Z-rapporter.

I denna artikel hittar du info om:

Hur man laddar ner X/Z-rapporter

Du hittar X/Z-rapporter under "Försäljning" i menyn till vänster.

1. Gå till "Försäljning" och klicka på "X/Z-rapporter".

2. Välj företag.

3. Här kan du se en översikt över dina dagliga rapporter som du kan ladda ner som en PDF-fil.

Z-rapporter

Systemet genererar dagliga Z-rapporter automatiskt. De innehåller detaljerad information om alla transaktioner, tillbakabetalningar, betalningsmetoder, dricks och rabatter i salongen, samt salongens kontanthantering. Här får du en översikt över alla dagliga rapporter.

Du kan ladda ner rapporten som en PDF-fil.

X-rapporter

Du kan när som helst generera X-rapporter. X-rapporter visar en översikt over dagens försäljning vid nuvarande tidpunkt och innehåller samma information som Z-rapporter.

Du kan generera rapporten som en PDF-fil.

Kontanthantering

För att registrera insättningar och uttag av kontanter måste du aktivera kontanthantering. Det gör du genom att gå till "Inställningar", "Kassainställningar" och sedan klickar du på knappen till vänster om "Aktivera kontanthantering".

Du kan läsa mer information om kontanthantering här.