Ny funktion våren 2024

Läs mer om den nya PRO-funktionen - Nya designer av presentkort.

Joanna avatar
Skrivet av Joanna
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I denna artikel hittar du info om:

Ny funktion denna vår

I denna artikel vill vi presentera vårens nya funktion: Nya designer av presentkorten. Läs vidare så berättar vi mer om funktionen.

Nya designer av presentkort

• Det finns flera olika presentkortsdesigner att välja mellan från olika kategorier.

• De nya presentkortsmallarna kan hittas på salongens bokningssida online, och i systemet genom kassan.

• Vid senare tillfälle kommer man också ha möjligheten att lägga till sina egna bilder till presentkortsmallarna!