Oprettelse af ydelser
Konfigurering af salonens ydelser

I denne artikel kan du læse instruktioner for, hvordan du konfigurerer standardydelserne i booksalon.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

Kun brugere med administrationsrettigheder kan konfigurere ydelser og tillægsydelser for salonen.

Standardydelser

Booksalon har oprettet færdige kategorier og ydelser. Du kan bruge eller deaktivere vores færdige ydelser ved at klikke på aktiveringsknappen i venstre side af ydelsen.

Du kan ikke ændre navn eller beskrivelserne på de færdige standardydelser. Du kan oprette en ny kategori under standardkategorierne

Lær mere om: