Ofte stillede spørgsmål om gavekort

Salg af gavekort, udbetalinger, moms-sats og gavekortbutik.

Opdateret over en uge siden

I den her artikel kan du finde svar på følgende:

Hvem går salget af gavekortet til?

Gavekort er specifikke for salonen, så salget af gavekort går til salonejeren. Når gavekortet bliver solgt i kassen, skal du vælge en bruger, det vil sige enten ejeren eller en ansat, men ikke en lejer/selvstændig. Gavekort accepteres dog som betalingsmetode for alle ansatte og selvstændige tilknyttet salonen.

Gavekort som sælges fra systemet indkluderer ikke moms, det vil sige at momsen ikke registreres eller betales, når gavekortet bliver solgt. Moms registreres og betales som normalt, når gavekortet bliver anvendt som betaling for en ydelse eller et produkt.

Kan kunder vælge en specifik person, når de køber et gavekort?

Det er desværre ikke muligt i skrivende stund. Siden salget af gavekortet går til salonejeren, kan kunden ikke vælge, hvem gavekort salget skal gå til, når de køber gavekortet.

Når kunden ved en senere lejlighed benytter gavekortet, kan det bruges hos alle tilknyttet salonen, inklusiv alle ansatte og selvstændige tilknyttet salonen.

Hvor kan jeg se gavekortene som skal udbetales til de selvstændige erhvervsdrivende tilknyttet salonen?

Gå til "Salg" og til "Gavekort"-fanen. Derfra kan du tydeligt se de brugte gavekort for alle selvstændige erhvervsdrivende tilknyttet salonen på månedsbasis.

Hvordan bruger jeg gavekortbutikken på de sociale medier?

Som PRO-bruger har du adgang til gavekortbutikken, som dens egen web-adresse og du kan også aktivere funktionen "Køb gavekort" i din bookingfunktion, så den indgår som en af del af de ydelser, du tilbyder. Du kan også dele et link på dine sociale medier, eller ligge det separat bag "Reservér nu" eller "Køb et gavekort"-funktionen på de sociale medier.

Her kan du finde yderligere instruktioner for, hvor du aktiverer din gavekortbutik og hvordan du tilføjer den på de sociale medier

Hvordan foretager jeg en en tilbagebetaling som et gavekort?

Såfremt du ønsker at tilbagebetale en kunde med et gavekort skal du først oprette et gavekort uden gebyrer. Du kan få hjælp til dette eller få mere information i chatten. Hvis du ønsker at give en kunde et gavekort, som indeholder en bestemt værdi, må du oprette et gavekort uden betaling. Du kan gøre dette ved at følge instruktionerne nedenfor: