Notifikationsindstillinger

Du kan administrere dine booking notifikationer. Notifikationsindstillingerne finder du i højre hjørne ved siden af dit profilbillede

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

I denne artikel kan læse om følgende:

Bemærk! at indstillingerne for notifikationer altid er brugerspecifikke, så hver bruger skal kontrollere indstillingerne i sin egen profil ved at logge ind med sin egen konto.

Hvor kan jeg administrere mine egne notifikationsindstillinger?

1) For at komme ind på notifikationsindstillinger, skal du klikke på tandhjulet til højre for dit profilbillede/navn (oppe i højre hjørne)

2) Klik på "Notifikationsindstillinger"

Hvad modtager jeg notifikationer om?

Du kan administrere og modtage notifikationer, om følgende hændelser:

1. Send notifikation, når en ny booking bliver tilføjet

2. Send notifikation, når en booking bliver ændret

3. Send notifikation, når en booking bliver annulleret

4. Send notifikation, hvis en booking forudbetales

Hvordan kan jeg modtage notifikationer?

Du kan modtage notifikationer via e-mail og/eller SMS (SMS notifikationer kræver dog PRO-versionen).

Hvordan ændrer jeg, hvornår der sendes en notifikation?

Du kan indstille, hvornår du ønsker, at notifikationer sendes til dig.

Disse valgmuligheder vises, når du vælger afsendelsesmetoden under hver type notifikation.