Salonens kalenderindstillinger

Sådan håndteres salonens kalenderindstillinger, f.eks. indstillinger for afbestilling og booking samt bookingmeddelelser.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

I denne artikel berøres følgende emner:

Find salon kalenderindstillinger på denne måde:

• Du kan finde salonens kalenderindstillinger, ved at klikke på "Indstillinger" (i menuen til venstre) og derefter "Salonens kalenderindstillinger".

1. Længden af kalenderelementerne, samt rækkefølgen medarbejderne fremstår i kalenderen

1. Du kan definere længden af et kalenderelement på den måde, som du ønsker, og kalenderen vil derefter blive inddelt efter det givne tidsinterval.

2. Ved at aktivere knappen vil medarbejderne blive vist i tilfældig rækkefølge på kundens online booking side. Her kan du finde vejledning til, hvordan du angiver en specifik rækkefølge, du ønsker dine medarbejder skal fremstå i.

3. Du kan vælge om din bookingkalender skal vises i "uge"- eller "dag"-visning.

4. Ved at aktivere den anden knap kan salonens ydelser bookes på booksalon-portalen. (funktion kommer i fremtiden)

5. Ved at aktiverer den tredje knap, kan ændringer og afbestillinger kun foregå via telefonisk kontakt med salonen.

Bookinger med flere ydelser (PRO)

• Aktiver den første knap for at kunne planlægge flerservicebooking i din salonadministrationskalender. Flerservicebooking består af mere end én service udført af den samme medarbejder, samme dag, efter hinanden.

• Aktiver den anden knap, hvis du ønsker, at kunder skal kunne lave flerservicebooking selv på salonens online bookingside.

(Booksalon-markedspladsfunktionen kommer i fremtiden)

2. Oprette en annulleringspolitik

2.1 Regler for annullering: Her kan du indstille hvor mange timer før starten på bookingen, en kunde skal have mulighed for at annullere eller ændre den.

2.2 Annulleringsgebyr: Du kan angive den procentdel (%) af booking beløbet, som du vil opkræve, hvis kunden ikke overholder din annulleringspolitik.

Disse vil automatisk blive inkluderet i bookingbekræftelsen.

Sørg for at aktivere den grønne knap, hvis du ønsker at bruge funktionen!

3.Booking indstillinger

• Aktivér knappen, hvis du KUN tillader kunder, der er registreret som booksalon-brugere, at foretage selvbetjeningsbookinger.

• Aktivér knappen, hvis du ønsker, at kunden skal kunne vælge "Hvem som helst" i valget af medarbejdere/serviceudbydere på bookingtidspunktet.

Vælg afsender og svar e-mail

Redigerer og tilføje din egen tekst til bookingbekræftelser

Tilføj din egen besked til bookingbekræftelserne, som herefter vil fremgå på alle senere bookingbekræftelser.

Standardindstillinger for notifikationer

1) Indstil standardindstillingerne for notifikationer for kundebookinger.

Disse indstillinger påvirker bookinger, som kunden selv har foretaget.

Tilføj informationsteksten på kundens bookingside

Bemærk!

Husk altid, når du ændrer indstillingerne, at være opmærksom på:

Salon Kalender-indstillingerne er salonspecifikke, og de personlige indstillinger er specifikke for hver enkelt bruger.