Find salon kalenderindstillinger på denne måde:

• Du kan finde salonens kalenderindstillinger, ved at klikke på "Indstillinger" (i menuen til venstre) og derefter "Salonens kalenderindstillinger".

1. Længden af kalenderelementerne, samt rækkefølge visningen af medarbejderne i kalenderen

1. Du kan definere længden af et kalenderelement på den måde, som du ønsker, og kalenderen vil derefter blive inddelt efter det givne tidsinterval.

2. Ved at aktivere knappen vil medarbejderne blive vist i tilfældig rækkefølge på kundens online booking side...

3. Ved at aktivere den anden knap kan salonens ydelser bookes på Book Salon-portalen. (funktion kommer i fremtiden)

2. Oprette en annulleringspolitik

2.1 Regler for annullering: Her kan du indstille hvor mange timer før starten på bookingen, en kunde skal have mulighed for at annullere eller ændre den.

2.2 Annulleringsgebyr: Du kan angive den procentdel (%) af booking beløbet, som du vil opkræve, hvis kunden ikke overholder din annulleringspolitik.

Disse vil automatisk blive inkluderet i bookingbekræftelsen.

Sørg for at aktivere den grønne knap, hvis du ønsker at bruge funktionen!

3.Booking indstillinger

• Aktivér knappen, hvis du KUN tillader kunder, der er registreret som Book Salon-brugere, at foretage selvbetjeningsbookinger.

• Aktivér knappen, hvis du ønsker, at kunden skal kunne vælge "Hvem som helst" i valget af medarbejdere/serviceudbydere på bookingtidspunktet.

Bemærk!

Husk altid, når du ændrer indstillingerne, at være opmærksom på:

Salon Kalender-indstillingerne er salonspecifikke, og de personlige indstillinger er specifikke for hver enkelt bruger.

Redigering af teksten i bookingbekræftelser og bookingsidens infotekst