Februar 2023: Funktioner

Information om funktioner såsom gentagne pauser, kontanthåndtering, loyalitetsrabat og kundestatistik. Tjek dem ud her.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

I denne artikel kan du læse om følgende implementeringer:

Gentagende pauser (seneste funktion)

Det er nu muligt at oprette gentagende pauser i salonens kalender, hvilket vil spare tid, når du opretter en pause eller en arbejdsopgave, der forekommer ofte. Du kan definere, hvor ofte du vil gentage pausen, og du kan angive din egen titel for pausen og specificere dens varighed. En praktisk måde at opsætte dine frokostpauser på 🤩

Læs mere om opsætning af gentagende pauser her.

Kasseopgørelse

Kasseopgørelses-værktøjet giver en oversigt over kontantindbetalinger og -udbetalinger!

Hold styr på bevægelserne i salons kasseapparat for et ønsket tidsinterval og download rapporter. Du kan aktivere kasseopgørelsen i "Kasseindstillinger" som ligger under fanen "Indstillinger".
Efter du har aktiveret funktionen, kan du finde kasseopgørelsen ved at klikke på "Salg" i menuen til venstre og derefter fanen "Kasseopgørelse".

Læs mere om kasseopgørelsen her.

Ny brugergrænseflade

Vi håber, du kan lide vores nye design! Med dette design kan vores mini-kalender nu findes oppe i venstre hjørne.

Loyalitetsrabat

Du kan nu oprette en loyalitetsrabat for en kunde, hvis du ønsker det. Rabatten er en procentvis rabat, og du kan enten vælge fra de tilgængelige muligheder eller indtaste din egen ønskede rabat. Loyalitetsrabatten vil altid være standard for betalingstransaktionerne for den pågældende kunde.

De mest populære ydelser

Medarbejdernes mest populære ydelser er blevet tilføjet under søgefeltet, der kommer op, når du opretter en aftale fra salonens kalender. Dette fremskynder processen med at lave en booking i kalenderen. De mest populære ydelser består af de ydelser, der bliver booket mest for den pågældende medarbejder.

Kundestatistik

I kundekortet under fanen "Historik" kan du nu se det samlede beløb, kunden har brugt, antallet af besøg, det gennemsnitlige beløb, der er brugt pr. besøg, den gennemsnitlige tid pr. besøg og intervallet mellem besøg.

Du kan også hurtigt se kundens samlede beløb til højre for kundeoplysningerne på siden "Kunder".

Læs mere om de funktioner, der fulgte med det nye design her.