Opdateringer
Efterårsopdateringer 2023

Læs mere om vores nye funktioner; Booking med flere ydelser og Tvungne forudbetalinger (PRO)

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

I denne artikel finder du information om:

Nye funktioner dette efterår

Dette efterår vil vi gerne præsentere et par nye funktioner for dig: Booking med flere ydelser og Tvungne forudbetalinger.

Læs videre for at lære mere om disse spændende opdateringer.

1. Booking med flere ydelser (PRO-funktion)

Med denne nye anmodede funktion kan du aktivere bookinger med flere ydelser i din salon.

• Booking med flere ydelser er bookinger, der indeholder mere end én ydelse, som vil blive udført af den samme medarbejder, samme dag, og udført en efter den anden.

• Du har muligheden for at aktivere den i din salons kalender, hvilket betyder, at du som ejer eller medarbejder i salonen kan foretage bookinger med flere ydelser, og/eller at aktivere den for kundernes online booking-widget, hvilket betyder, at kunderne selv kan foretage bookinger med flere ydelser.

• Dette kan spare dig og dine kunder tid, fordi du ikke længere behøver at foretage separate bookinger, når du har brug for at booke mere end én ydelse til den samme person i den samme aftale.

2. Tvungne forudbetalinger (PRO-funktion)

En anden ny funktion, som vi har tilføjet, er tvungne forudbetalinger.

• Dette betyder, at du kan justere indstillingerne, så bookinger foretaget gennem den online booking-widget skal betales online, når kunden foretager bookingen.

• For at drage fordel af denne funktion skal du gøre følgende:

1. Gå til "Indstillinger" -> "Indstillinger for onlinebetalinger"

2. Under overskriften 'Salon booking widget' deaktiver 'Tillad betaling i salonen'.

3. Gem ændringerne.

• Efter det vil den eneste tilgængelige betalingsmetode, for dine kunder, være at betale online på forhånd, når de foretager bookinger via din online bookingside. Dette kan hjælpe med at sikre betalinger for saloner, der oplever mange udeblivelser.