Palvelut
Palveluiden luominen
Palveluiden määrittäminen toimipaikalle

Tässä artikkelissa annetaan ohjeet, miten valmiit palvelut määritetään booksalon palvelussa.

Nina avatar
Tekijä: Nina
Päivitetty yli viikko sitten

Muista huomioida, että vain toimipaikan pääkäyttäjäksi asetetut käyttäjät voivat määrittää toimipaikan palvelut ja lisäpalvelut. Palvelut määritetään aina toimipaikan omalla välilehdellä. Kategoriat, palvelut ja lisäpalvelut voidaan aina määrittää tekijäkohtaisesti.

Valmiit palvelut

Booksalon on luonut valmiita olemassa olevia kategorioita ja niiden palveluita. Voit käyttää valmiita palveluitamme tai ottaa ne pois käytöstä klikkaamalla palvelun vasemmalla puolella olevaa aktivointi nappia.

Jo valmiina olevien palveluiden nimiä tai palvelun kuvausta ei voi muuttaa. Voit kuitenkin lisätä valmiiden pää kategorioiden alle omia uusia ala kategorioita eli palveluita.