Palvelut
Palveluiden luominen
Uuden kategorian tai palvelun luominen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten luot uuden palvelun tai kategorian

Angelica avatar
Tekijä: Angelica
Päivitetty yli viikko sitten

Tästä artikkelista löydät:

Luo uusi kategoria ja palvelu

Huom!

• PRO-käyttäjänä pystyt luomaan uusia kategorioita sekä palveluita.

• Ilmaisversiossa pystyt luomaan vain uusia palveluita ja lisäpalveluita olemassa olevien kategorioiden alle.

Näin luot uuden kategorian ja palvelun:

1. Rullaa “palvelut” välilehteä loppuun asti alas ja klikkaa kohtaa “Lisää oma kategoria”.

2. Kirjoita haluamasi kategoria ja valitse sille oma kuvake. Valittavissa on myös ottaa käyttöön “Tarjoa hiusten pituuden valinta” ominaisuus, jos kategoria vastaa palvelua.

3. Kun olet luonut kategorian, voit luoda kategorian alle palveluita klikkaamalla “Luo oma palvelu kategoriaan _____”.

4. Lisää palvelulle nimi, kesto, hinta ja palvelun kuvaus. Kuvauksen maksimi merkkimäärä on 2000 merkkiä.

5. Muista aina tallentaa tekemäsi muutokset!

Kuvat vaiheista, miten luoda uusi kategoria tai palvelu:

Uusi kategoria:

Uusi palvelu: