Toimipaikan kalenterin asetukset löytyy täältä:

• Toimipaikan kalenterin asetukset löytyvät vasemmasta valikosta klikkaamalla “ Asetukset” ja “Toimipaikan kalenteriasetukset”

Työntekijöiden satunnainen järjestys ja kalenterielementin pituus

1. Pystyt määrittelemään kalenterielemenin pituuden siten, miten haluat kalenterin jakaantuvan.

2. Nappia aktivoimalla näytät työntekijät satunnaisessa järjestyksessä asiakkaiden ajanvarauksessa. Täältä löydät ohjeet, miten määrittää tietty järjestys työntekijöille.

3. Nappia aktivoimalla toimipaikan palvelut ovat varattavissa Book Salon portaalissa. (ominaisuus on tulossa lähitulevaisuudessa)

Peruutuskäytännön asettaminen

1. Peruutuskäytäntö: Voit asettaa haluamasi tuntimäärän, jota ennen peruuttaminen ja muokkaus on sallittua ennen varauksen alkua.

2. Peruutusmaksu: Voit määritellä haluamasi prosentti(%) määrän, minkä haluat veloittaa asiakkaalta varauksen kokonaissummasta, jos aika on peruutettu peruutuskäytännön jälkeen.

Muista aktivoida nappi vihreäksi, jos haluat ominaisuuden käyttöön!

Varauksien asetukset

• Aktivoi nappi vihreäksi, jos haluat sallia VAIN Book Salon käyttäjäksi rekisteröityneiden asiakkaiden tehdä varauksia itsepalveluna.

• Aktivoi nappi vihreäksi, jos haluat että ajanvaraus-kalenterissasi asiakas voi valita varauksen hetkellä tekijän valinnassa “Kuka tahansa” vaihtoehdon.

Valitse lähettäjä ja vastaus sähköposti

Varausvahvistuksen oman tekstin muokkaaminen ja lisääminen

Varaussivuston tekstin muokkaaminen

Täältä artikkelista löydät tarkemmat ohjeet varausvahvistuksen ja varaus-sivun teksteille:

Miten muokkaan varausvahvistuksen ja varaus-sivun tekstejä?

Huom!

Muista aina huomioida kun vaihdat tai asetat eri ominaisuuksia, että mitkä koskevat toimipaikan yleisiä asetuksia ja mitkä käyttäjän henkilökohtaisia asetuksia.

Toimipaikan kalenterin asetukset koskevat vain toimipaikan yleisiä asetuksia.