Kaikki kokoelmatKalenteriKalenterin avaaminen
Ajanvarauksen luominen toimipaikan kalenterista

Artikkelissa kerrotaan vaihe vaiheelta, miten etenet ajanvarauksen lisäämisen kanssa oman ajanvarauskalenterin kautta.

Angelica avatar
Tekijä: Angelica
Päivitetty yli viikko sitten

Video:

Ohjeet:

1. Valitse haluamasi tekijän kohdalta kellonaika, mihin haluat lisätä varauksen. Klikkaa “Lisää varaus”.

2. Valitse haluamasi palvelu. Voit myös kirjoittaa palvelun nimen hakukenttään, jolloin palvelu tulee nopeammin esiin.

3. Seuraavaksi on valittavissa lisäpalveluita (jos olet luonut lisäpalveluita) palvelun lisäksi, joita voit klikata mukaan varaukseen.

4. Seuraavaksi täytät varaukseen asiakastiedot. Valittavissa on:

• Hakea asiakas hakukentästä asiakkaan nimellä, puhelinnumerolla tai sähköpostilla.

• Lisätä uusi asiakas rekisteriin, jos asiakasta ei vielä löydy rekisteristä.

• Tehdä pikavaraus, jolloin asiakasta ei lisätä rekisteriin. Tätä voi hyödyntää, jos asiakas tulee ovesta suoraan kysymään aikoja. Pikavarauksessa asiakkaan tietoihin ei pyydetä muuta kuin asiakkaan nimi ja mahdollinen viesti työntekijälle.

5. Kun olet valinnut asiakkaan, (testiasiakas otettu rekisteristä) niin näet vielä tässä vaiheessa asiakkaan ja palvelun tiedot. Voit myös halutessasi kirjoittaa ylös muistiinpanoja tekijälle koskien ajanvarausta tai asiakasta.

6. Viimeisessä vaiheessa ennen tallentamista sinulla on mahdollisuus aktivoida nappi vihreäksi, jos haluat lähettää varausvahvistuksen asiakkaalle. Valittavissa on lähettää vahvistus sähköpostitse tai tekstiviestitse. Muista tallentaa varaus!