Syksyn 2023 uudet ominaisuudet

Lue lisää uusista PRO-ominaisuuksista, yhdistelmävarauksesta, pakotetuista ennakkomaksuista ja booksalon Markkinapaikka -sovelluksesta.

Essi avatar
Tekijä: Essi
Päivitetty yli viikko sitten

Tästä artikkelista löydät:

Uudet ominaisuudet tänä syksynä

Haluaisimme esitellä tämän syksyn uudet ominaisuudet: Yhdistelmävarauksen, pakotetut maksut sekä kuluttajille suunnatun Booksalon Markkinapaikka -sovelluksen. Jatka lukemista, niin kerromme lisää näistä uusista mahtavista ominaisuuksista.

1. Yhdistelmävaraus

Tämän paljon kysytyn ominaisuuden avulla voit aktivoida yhdistelmävarauksen salonkiisi.

• Yhdistelmävaraus on varaus, joka sisältää enemmän kuin yhden palvelun saman tekijän tekemänä, samana päivänä, sekä palvelut on aikataulutettuna peräkkäin.

• Voit aktivoida asetuksen Toimipaikan kalenteriasetuksista, jolloin salongin tekijät voivat varata yhdistelmävarauksia salongin kalenterin kautta ja/tai aktivoida yhdistelmävarauksen asiakkaiden sähköiseen ajanvaraukseen, jolloin asiakkaat voivat varata myös itse yhdistelmävarauksia netin kautta.

• Yhdistelmävarauksen käyttö säästää sinun ja asiakkaasi aikaa, koska sinun ei tarvitse tehdä enää erillisiä varauksia, kun haluat varata enemmän kuin yhden palvelun samalla asiakkaalle peräkkäin.

2. Pakotetut ennakkomaksut (PRO)

Toinen uusi ominaisuus on pakotetut ennakkomaksut.

• Tämä tarkoittaa, että voit muokata asiakkaiden sähköisen ajanvarauksen asetuksia siten, että asiakkaan täytyy maksaa palvelu netissä aikaa varatessaan.

• Jos haluat pakotetut ennakkomaksut asetuksen käyttöön, seuraa alla olevia ohjeita:

1. Mene "Asetukset" -> "Verkkomaksujen asetukset".

2. Klikkaa otsikon "toimipaikan ajanvaraussivu" alta ja ota "Salli maksaminen paikan päällä" asetus pois päältä.

3. Tallenna muutokset.

• Tämän jälkeen asiakkaat voivat maksaa varauksensa ainoastaan ennakkomaksuna, kun he varaavat aikaa toimipaikan sähköisestä ajanvarauksesta. Tämä auttaa vähentämään no show-tilanteita.

3. Booksalon Markkinapaikka -sovellus

Olemme lanseeranneet kuluttajille suunnatun Markkinapaikka-sovelluksen, jonka kautta kuluttajat pystyvät varaamaan aikaa kätevästi.