Varslingsinnstillinger

Du kan administrere varsler for bestillingene dine. Varslingsinnstillinger finner du øverst i høyre hjørne ved siden av profilbildet ditt.

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

I denne artikkelen finner du:

NB! Varslingsinnstillingene er spesifikke for hver bruker. Hver bruker bør sjekke innstillingene på sin egen profil ved å logge inn på sin egen konto.

Hvor kan jeg administrere mine egne varslingsinnstillinger?

1) For å gå til varslingsinnstillinger, klikk på tannhjul-symbolet til høyre for brukernavnet og profilbildet ditt (øverst i høyre hjørne)

2) Klikk på "Varslingsinnstillinger"

Når mottar jeg varsler?

Du kan administrere og motta varsler om følgende hendelser:

1. Send varsel når en ny bestilling legges til

2. Send varsel når en bestilling endres

3. Send varsel når en bestilling blir avbestilt

4. Send varsel når en bestilling forhåndsbetales

Hvor kan jeg motta varsler?

Du vil kunne motta varsler via e-post og/eller tekstmelding.

Hvordan endrer jeg når et varsel sendes?

På hver enkelt hendelse kan du velge når du ønsker at varslene skal bli sendt til deg.

Disse alternativene vises når du velger en sendemetode under hver varsel.