Boka nu-knapp / Facebook

Du kan få tillgång till denna funktion genom att länka verktygen från booksalon eller direkt från Facebook. Ett gratis företagskonto krävs.

Joanna avatar
Skrivet av Joanna
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I denna artikel hittar du info om:

Skapa ett Facebook Business Account (företagskonto)

Du kan lägga till onlinebokning till Boka nu-knappen på din Facebook-sida. För att göra detta krävs det att du har ett Facebook Business Account (gratis). Om du inte redan har ett sådant konto kan du skapa det här: https://business.facebook.com/

Lägg till Boka nu-knappen på Facebook

Du måste vara administratör för både salongen och Facebook-företagskontot för att kunna utföra följande process. När du har skapat ditt Facebook-företagskonto, följ dessa steg:

1. Gå till salongens Facebook sida

2. Klicka på knappen + Lägg till eller "Redigera åtgärdsknapp".

3. Välj "Boka nu" och "Anslut ett annat verktyg".

4. Välj booksalon och följ sedan instruktionerna.

5. Facebook tar dig till inloggningssidan för booksalon-systemet.

6. Välj vilken salong du vill länka till.

7. Klart!

Grattis! I framtiden kommer du även få bokningar via din Boka nu-knapp på din Facebook-sida.

Tips: Du kan även lägga till länken under information på din Facebook-sida och göra ett bifogat inlägg där du infogar bokningslänken.