Aviseringsinställningar

Du kan hantera aviseringarna för dina bokningar. Aviseringsinställningar finns i det övre högra hörnet under din profilbild.

Joanna avatar
Skrivet av Joanna
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I den här artikeln hittar du information om:

Obs! Se till att aviseringsinställningarna alltid är användarspecifika. Varje användare bör kontrollera inställningarna i sin egen profil genom att logga in med sitt eget konto.

Var kan jag hantera mina egna aviseringsinställningar?

1) För att komma åt Aviseringsinställningar, klicka på ikonen till höger om ditt användarnamn och profil (i det övre högra hörnet av systemet).

2) Klicka på "Aviseringsinställningar"

Vilka händelser får jag aviseringar från?

Du kan hantera och ta emot aviseringar om följande händelser:

1. Skicka avisering när en ny bokning läggs till

2. Skicka avisering när bokningen ändras

3. Skicka avisering när bokningen avbokas

4. Skicka avisering när bokningen är betald i förskott

Hur kan jag få aviseringar?

Du kommer att kunna ta emot aviseringar via e-post och/eller sms.

Hur hanterar jag när ett meddelande skickas?

Du kan ställa in när du vill att aviseringarna ska skickas till dig - per avisering.

Dessa alternativ visas när du väljer en sändningsmetod under Aviseringsinställningar.