Uppdateringar maj 2023

Kräv adressinformation, dölj kundregister från användare, och standardinställningar för påminnelser.

Joanna avatar
Skrivet av Joanna
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I denna artikel hittar du info om:

Nya funktioner i maj

Denna månad vill vi presentera tre viktiga funktioner för dig: kräva adressinformation, dölja kundregistret från användare, och standardinställningar för påminnelser. Läs vidare för att lära dig mer om dessa spännande uppdateringar.

1. Kräv adressinformation när en bokning görs

• Vi har lagt till en ny funktion som tillåter att adressinformation måste läggas till medan man gör en bokning. I salongens kalenderinställningar kan du ställa in att det är ett krav för kunden att fylla i sin adress när de gör en bokning, genom att använda funktionen 'Kräv kundens gatuadress vid bokning'.

2. Användartillgång till kundregistret

• Du kan nu begränsa vissa användares tillgång till kundregistret genom inställningar. I fliken "Användare" kan administratören specificera vilka användare som har tillgång till att se och hantera kundinformation genom att redigera deras rättigheter. Detta förbättrar kunders känsla av integritet och säkerhet.

3. Ställa in standardpåminnelser för bokningar

• I salongens kalenderinställningar kan du nu ställa in standardpåminnelser för bokningar. Genom att använda funktionen 'Standardinställningar för påminnelse' kan du ställa in att en automatisk påminnelse skickas till kunden när de gör en bokning online. Detta underlättar kommunikationen och försäkrar att kunder får de nödvändiga påminnelserna i tid.