Uppdateringar höst 2023

Läs mer om våra nya funktioner, bokning av flera tjänster och obligatoriska förbetalningar.

Joanna avatar
Skrivet av Joanna
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I denna artikel hittar du information om:

Nya funktioner i höst

Denna höst vill vi presentera ett par nya funktioner för dig: Bokning av flera tjänster och obligatoriska förbetalningar. Fortsätt att läsa för att lära dig mer om dessa spännande uppdateringar.

1. Bokning av flera tjänster (PRO-funktion)

Med denna nya efterfrågade funktion kan du aktivera bokning av flera tjänster i din salong.

• Bokning av flera tjänster är bokningar som innehåller mer än en tjänst som kommer att utföras av en och samma anställd, på samma dag, med en tjänst som bokas efter en annan.

• Du har möjligheten att aktivera det i din salongs kalender, vilket betyder att du som ägare eller anställd i salongen kan göra bokningar av flera tjänster, och/eller aktivera det i kundernas bokningswidget online, vilket betyder att kunderna själva kan göra bokningar av flera tjänster.

• Detta kan spara tid för dig och dina kunder, eftersom de inte längre behöver göra separata bokningar när du behöver boka mer än en tjänst för samma person vid samma tillfälle.

2. Obligatoriska förbetalningar (PRO-funktion)

En annan ny funktion som vi har lagt till är obligatoriska förbetalningar.

• Detta betyder att du kan justera inställningarna så att bokningar som görs genom onlinebokningssidan behöver betalas online när kunden gör bokningen.

• För att ta fördel av denna funktion, behöver du göra följande:

1. Gå till "Inställningar" -> "Inställningar för onlinebetalningar".

2. Under rubriken 'Widget för salongsbokning', avaktivera 'Tillåt betalning på plats'.

3. Spara ändringarna.

• Efter att du har gjort det kommer den enda tillgängliga betalningsmetoden att vara att betala i förväg online för kunder som gör bokningar på din bokningssida. Detta kan hjälpa till att säkra betalningar för salonger som har många no-shows.