Kasseindstillinger

I denne artikel kan du læse om kasseindstillinger, såsom kvitteringer, moms og mere.

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

I denne artikel kan du læse om følgende:

Sådan finder du kasseindstillingerne:

Brugere med "ejer"-rollen eller admin rettigheder er de eneste der kan se kasseindstillingerne.

1. Klik på "Indstillinger" i menuen til venstre.

2. Klik på "Kasseindstillinger"

Fastsættelse af momssatsen

Du kan angive forskellige momssatser til brug i din salon.

Du kan også vælge momssatsen, der skal bruges som standard for ydelser og produkter.

Fra fanen "Ydelser", kan du problemfrit angive momssatser for forskellige ydelser, på en ydelse-til-ydelse basis. Hvis du ønsker vejledning til, hvordan du opretter momssatsen for en specifik ydelse, så klik venligst her.

Kasseindstillinger

Herunder kan du læse en vejledning for "Kasseindstillinger".

Aktivering af kassen

1. Ved at aktiverer "Aktivér kassen", kan du aktivere eller deaktivere forskellige funktioner, der er forbundet med dit kassesystem. Hvis du anvender PRO-versionen af booksalon er kassen, som standard, aktiveret.

Tillad flere medarbejders transaktioner på den samme kvittering

2. Du kan vælge at tillade flere medarbejders transaktioner på den samme kvittering (Bemærk! Denne funktion påvirker kun folk med rollen "Ansat") Læs yderligere vejledning her.

Kvitteringsindstillinger

3. Du kan vælge, hvilken stilart, du ønsker for din kvittering, der er to valgmuligheder: moderne eller klassisk. Du kan downloade eller printe en kvittering med begge muligheder og se, hvilken du foretrækker.

4. Du kan placerer din virksomheds logo på kvitteringen og aktiverer det til at følge med på kvitteringen. Logo'et vil være placeret i toppen af kvitteringen.

Tilføj kundens navn på kvitteringen

5. Du kan vælge at kundens navn, som udgangspunkt, altid skal fremgå på kvitteringen i fremtiden. Navnet bestemmes ud fra navnet i kundens personlige kundekort i systemet.

Tilføj en brugerdefineret besked til kvitteringen

6. Du kan angive din brugerdefineret besked, der herefter vil udskrives i bunden af alle efterfølgende kvitteringer.

Herunder ses et eksempel på en kvittering:

Kasseopgørelse

6. Du kan benytte "Kasseopgørelse" inde under fanen "Salg" til at holde styr på din virksomheds kontantstrøm. Klik her for yderligere vejledning til, hvordan du benytter kasseopgørelsen.

Drikkepenge-funktionen

7. Du kan aktiverer drikkepenge i kassen. Her kan du angive det beløb du har modtaget i drikkepenge for en given ydelse eller et produktsalg. Drikkepenge vises som udgangspunkt også i salgsrapporten. Læs mere om drikkepenge-funktionen her.

Gemme kvitteringer i kassen til senere

Du kan aktivere denne funktion, så du kan have mere end én kvittering (ét salg) åben på samme tid i kassen. Du kan skifte mellem kvitteringerne, og du kan åbne en ny salgssession ved at klikke på "+"-tegnet. Det er nyttigt, hvis du f.eks. laver et hurtigt produktsalg, mens du venter på, at en anden kunde bliver klar til at betale.