Kasseinnstillinger

I denne artikkelen kan du lese om kasseinnstillinger som kvitteringer, mva. og mer.

Charlotte avatar
Skrevet av Charlotte
Oppdatert over en uke siden

I denne artikkelen finner du informasjon om:

Her finner du kasseinnstillinger

Det er kun brukeren som har rollen som "eier" og brukere med administratorrettigheter som har tilgang til kasseinnstillinger.

1. Gå til "Innstillinger" i menyen til venstre.

2. Trykk på "Kasseinnstillinger"

Velg MVA-sats

Du kan legge til flere ulike mva-satser som brukes i salongen din.

Du kan også definere mva-satsen som skal være standard på produkter og tjenester.

Fra "tjenester" kan du enkelt definere mva-sats for ulike tjenester. Du kan lese flere instruksjoner for hvordan du legger til mva-sats for en bestemt tjeneste her.

Kasseinnstillinger

Nedenfor kan du lese instruksjoner for kasseinnstillinger.

Aktiver kasse

1. Du kan aktivere eller deaktivere kassen. Kassen er automatisk aktivert når du bruker PRO-versjonen.

Tillat transaksjoner av flere ansatte på samme kvittering

2. Du kan aktivere flere ansatte på samme kvittering (OBS! Denne funksjonen fungerer kun for brukere som har rollen som "ansatt"). Les mer instruksjoner her

Innstillinger for kvittering

3. Du kan velge mellom to stiler på dine kvitteringer: moderne eller klassisk. Du kan laste ned eller skrive ut en kvittering for begge alternativene for å se hvilken du foretrekker.

4. Du kan legge til bedriftens logo på kvitteringen. Logoen vil vises øverst på kvitteringen.

Vis kundens navn på kvitteringen

5. Du kan aktivere visning av kundens navn på kvitteringen som standard. Navnet som er registrert på kundens kundekort vil automatisk vises på kvitteringer.

Legg til en egen tekst på kvitteringen

6. Du kan legge til en egen tekst som vil vises nederst på hver kvittering.

Et eksempel på en kvittering:

Kontanthåndtering

7. Du kan aktivere kontanthåndtering for å følge med på bedriftens kontantbeholdning. Du finner kontanthåndtering under "Salg". Trykk her for å se flere instruksjoner for hvordan du bruker funksjonen.

Tips

8. Du kan aktivere tips som automatisk vil bli lagt til i kassen. Du kan angi hvor mye tips du vil legge til på produkter og tjenester. I salgsrapportene kan du se en oversikt over tips. Les mer hvordan du bruker tipsfunksjonen her

Lagre kvitteringer i kassen til senere

9. Du kan aktivere denne funksjonen for å ha mer enn en kvittering (salg) åpen samtidig i kassen. Du kan bytte mellom kvitteringene, og du kan åpne en ny salgsøkt ved å trykke på "+"-tegnet. Dette er nyttig hvis du for eksempel skal gjøre et raskt produktsalg mens du venter på at en annen kunde skal gjøre seg klar til å betale.