Registrering og onboarding

Hvordan opretter du en profil og tilføjer en virksomhed til booksalon. Hvordan inviterer man medarbejdere eller andre brugere til systemet?

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

I denne artikel kan du finde oplysninger om følgende:

Video om, hvordan du opretter en profil og en salonplacering på booksalon

1. Registrering:

Vi ønsker at tilbyde en gratis konto til alle interesserede. Gratis kontoerne giver dig adgang til mange nyttige funktioner, såsom et bookingsystem og et kunderegister. Vi er opmærksomme på sikkerheden på din konto, så du skal bekræfte dit telefonnummer og e-mail, når du opretter din konto.

1. Opret en gratis konto her

2. Indtast oplysningerne, og opret en stærk adgangskode.

3. For at bekræfte dit telefonnummer skal du indtaste dit telefonnummer, og trykke på send bekræftelseskode.

a) Indtast den modtagne bekræftelseskode i feltet. Tryk på "Bekræft"

4. Følg instruktionerne for at bekræfte din e-mail. Du vil modtage en e-mail med et bekræftelseslink til den e-mail, du har angivet på din booksalon-konto.

a.) Klik på bekræftelseslinket

b.) Log ind på systemet.

Tillykke, din e-mail og dit telefonnummer er blevet verificeret. Din konto er nu klar til brug.

2. Oprettelse af en salon og tilføjelse af ydelser

Følg vejledningen, og fuldfør onboarding ved at udfylde oplysningerne for din salon.

Du har altid mulighed for at redigere oplysningerne og billederne senere.

Hvis du ønsker det, kan du læse artiklen om, hvordan du opretter en anden eller flere virksomheder her.

a.) Tilføj åbningstider og billeder af salonen. Billedet af salonen vises på bookinghjemmesiden og på den bookingbekræftelse, der sendes til dine kunder.

b.) Du kan tilføje et personligt billede, fra din egen profil, og tilføje en præsentationstekst og et offentligt navn, som vil blive vist på bookingbekræftelserne.

Tilføj ydelser til din salon.

a.) Aktivér kategorierne (ses ved at knappen lyser grønt) på fanen Ydelser, indstil herefter priser og beskrivelser.

Med funktionen "VIS KUNDESIDE" kan du se, hvordan din bookinghjemmeside ser ud for dine kunder.

3. Tilføj medarbejdere og andre brugere

Inviter medarbejdere og andre brugere

a.) Indtast e-mailadressen på medarbejderen for at invitere dem til systemet. Indstil deres rolle inde i systemet.

b.) Du kan på et senere tidspunkt også invitere brugere via "Indstillinger" -> "Brugere" og nederst på siden - "Tilføj en ny ansat". Du kan læse mere om det her.

4. Kalenderindstillinger

a.) Du finder dine Personlige kalenderindstillinger øverst til højre på siden. (billede 1)

b.) Administratoren kan ændre Salonens kalenderindstillinger inde i "Indstillinger" til venstre. (billede 2)

c) Se også indstillinger for notifikationsmeddelelser, hvis du vil modtage notifikationer om bookinger. Du kan også finde notifikationsindstillinger i øverste højre hjørne.

Billede 1:

Billede 2:

5. Vagtplan

Når du er klar, skal du åbne kalenderen for bookinger.

Her er nogle nyttige tips om, hvordan du bruger kalenderen:

PRO:

Brug gerne vores gratisversion. Når du har brug for flere funktioner, som f.eks. gavekort og betalingsterminal - så aktiver PRO. Kassen er integreret til betalingsterminalen. Der er ikke behov for ekstra indtastning.

ystemet, når PRO aktiveres for dig. Vær opmærksom på, at hvis du ønsker, at afregningerne af iværksættere skal betales på deres egne konti, skal de også udfylde en købmandsundersøgelse. Vi opkræver ikke ekstra gebyr for dette.

P.s. På grund af betalingsterminalen skal du udfylde en købmandsundersøgelse i Mere information om PRO kan findes her.