Guide til opsætningen
Registeringsprocessen og hvordan du kommer igang

Video: Hvordan opretter jeg en booksalon account? I denne artikel vil du også finde yderligere instrukser for brug af systemet

Casper avatar
Skrevet af Casper
Opdateret over en uge siden

I denne artikel kan du læse om følgende:

Video, der viser, hvordan du opretter en konto og en ny salon i booksalon-systemet:

1. Registrering:

Vi vil gerne tilbyde en gratis konto til alle, der er interesserede. Med en gratis konto kan du få adgang til mange nyttige funktioner, herunder tidsbestilling og kunderegister.

Vi er opmærksomme på sikkerheden omkring din konto, så vi kræver, at du verificerer dit telefonnummer og e-mail ved oprettelsen af kontoen.

1. Opret en gratis konto her.

a) Indtast oplysningerne og vælg én stærk adgangskode.

2. Bekræft dit telefonnummer ved først at indtaste det og derefter klikke på send bekræftelseskode.

a) Indtast bekræftelseskoden, du har modtaget, i feltet og tryk på "bekræft kode" knappen.

3. Bekræft din e-mail ved at gøre følgende trin. Du vil modtage en e-mail på den e-mailadresse du har angivet på hjemmesiden, som indeholder et bekræftelseslink.

a.) Klik på dette bekræftelseslink.

b.) Log ind i systemet.

4. Tillykke, din e-mail og telefonnummer er nu blevet verificeret!

Din konto er klar til det næste trin i aktiveringsprocessen.

2. Oprettelse af en salon og tilføjelse af ydelser.

1. Følg instruktionerne og udfyld informationerne vedrørende din virksomhed og salon. Du kan også ændre informationerne og billederne senere. Du kan gå videre i processen ved at klikke på knappen: "Gem og fortsæt".

Hvis du ønsker det, kan du læse en artikel, hvordan du opretter flere saloner her

2. Tilføj åbningstider og billeder for din salon.

a.) Billedet af salonen vil vises på bookinghjemmesiden for din salon og i bookingbekræftelses e-mailen, som sendes til dine kunder.

b.) Inde på din profil, kan du uploade et billede, en introtekst og et offentligt navn, som vil vises på dine bookinger.

3. Tilføj ydelser til din salon.

a.) Aktivér de ydelser, du tilbyder ved at klikke på slideren, du finder i venstreside af ydelsen i ydelsesoversigten (så den bliver grøn)

b.) Angiv pris og én beskrivelse af ydelsen. Disse kan sagtens ændres på et senere tidspunkt.

Tip: Med "Vis Kundeside"-funktionen, kan du se, hvordan din bookingside ser ud for dine kunder.

3. Medarbejdere og lejer/selvstændig

Invitér andre brugere

a.) Indtast e-mail adressen for medarbejderen eller den selvstændige, du ønsker at invitere til systemet.

b.) Tildel dem rettigheder og roller.

Læs mere her, hvordan du tildeler den korrekte rolle til en bruger. Vær opmærksom på at disse roller ikke er noget, der er synligt for kunderne.

• Du kan også på et senere tidspunkt tilføje brugere via indstillinger.

4. Tilbud

I den sidste fase for opsætningen af din salon, når du opretter en ny lokation, kan du bestille PRO-versionen, hvis du ønsker det.

Ved at klikke på valgmuligheden: "Ja tak", kan du udfylde dine kontooplysninger, og herefter vil PRO-versionen aktiveres med det samme.

Ved at klikke på "Nej tak, måske senere" bliver du videresendt til gratis versionen af booksalon. Hvis du ønsker det, kan vi på et senere tidspunkt aktivere PRO-versionen dig

Bemærk! Hvis du har modtaget dit eget specifikke tilbud på PRO-versionen, vil det altid være dét, som er gældende.

5. Vagtplan

Du skal herefter opsætte vagtplaner. Når dette er gjort, vil din bookingkalender være åben og klar til at modtage bookinger.

Her kan du finde brugbare tips, hvordan du benytter kalenderen i henhold til:

6. Kalenderindstillinger

Konfigurere kalenderindstillinger

a.) Du kan finde dine personlige kalenderindstillinger fra menuen oppe i højre hjørne

b.) Du kan konfigurere og tilpasse kalenderindstillinger for salonen via "Indstillinger", som du finder i menu'en i venstreside.

c) Kast også et blik på notifikationsindstillingerne, hvis du ønsker at modtage notifikationer relateret til bookinger. Notifikationsindstillinger kan findes i menu'en oppe i højre hjørne lige over de personlige kalenderindstillinger fra trin A i denne guide.

.

Booksalon Kundeservice

Vi hjælper dig gerne med onboarding og besvarer alle dine spørgsmål.

Du får primært hurtig hjælp fra os via chatten.

Chatten er tilgængelig på hverdage mellem kl. 8.00 og 16.00. Via chatten bliver du personligt betjent af vores kundeservicemedarbejdere.

Chatten finder du i systemet ved at klikke på den lilla cirkel i nederste højre hjørne.

Mere detaljerede videoinstruktioner

Du kan lære mere om onboarding gennem vores to videoinstruktioner. I videoinstruktionerne finder du mere information om forskellige indstillinger og værktøjer.

Se mere detaljerede videoinstruktioner om opsætning af systemet her

PRO-version

Opsætning af betalingstjenester og forhandlerkonto

Aktiver PRO-pakken, hvis du vil have flere alsidige funktioner som gavekort, kasseapparat og en betalingsterminal. Betalingsterminalen er automatisk integreret med kasse-funktionen i vores system.

For at kunne håndtere og tilbyde betalingstjenesterne, kræver det at vi identificerer- og opretter en forhandlerkonto til dig.

For at oprette en forhandlerkonto nemt i systemet, skal du udfylde handelsaftalen i systemet, når PRO er aktiveret for dig.

Instruktioner:

payment+terminal.png (347×217)

Her finder du instruktioner om, hvordan du går videre med forhandlerkontoen i PRO-versionen, og hvordan du identificerer, om du skal have en sort bærbar betalingsterminal.

Her finder du instruktioner til modtagelse og opsætning af den sorte bærbare betalingsterminal.

P.S. Vær opmærksom på, at hvis du ønsker, at lejernes konti skal have udbetalinger til deres egne bankkonti, når de bruger den samme betalingsterminal, skal de også oprette og verificerer deres egne forhandlerkonti. Vi opkræver ikke ekstra for dette.