Registrering og onboarding

Hvordan opprette en konto og legge til salongen i booksalon? Hvordan invitere ansatte eller andre brukere til systemet?

Nina avatar
Skrevet av Nina
Oppdatert over en uke siden

I denne artikkelen finner du informasjon om:

Video: Oprette booksalon konto

1. Registrering:

Vi tilbyr en gratis konto til som er alle interesserte. Gratis konto gir deg tilgang til mange nyttige funksjoner, som bookingsystem og kunderegister. Vi tar hensyn til sikkerheten til kontoen din, du må derfor bekrefte telefonnummeret og e-postadressen din når du oppretter kontoen.

1. Opprett en gratis konto her

2. Fyll inn informasjonen og lag et sterkt passord.

3. For å bekrefte telefonnummeret ditt, skriv inn telefonnummeret og trykk på send bekreftelseskode.

a) Skriv inn bekreftelseskoden du mottok i feltet. Trykk på bekreft.

4. Følg instruksjonene for å bekrefte e-posten din. Du vil motta en e-post med en bekreftelseslenke på e-posten adressen du skrev inn på booksalon-kontoen din.

a.) Klikk på bekreftelseslenken

b.) Logg inn i systemet

Gratulerer, e-postadressen og telefonnummeret ditt er bekreftet. Kontoen din er klar for bruk.

2. Opprette en salong og legge til tjenester

Følg instruksjonene og fullfør registreringen ved å fylle inn informasjonen for salongen din.

Du kan også endre informasjonen og bildene senere.

a.) Legg til åpningstider og bilde for salongen. Bildet av salongen vil vises på bookingsiden og i bestillingsbekreftelsen som sendes til dine kunder.

b.) Du kan legge til et personlig bilde fra din egen profil og legge til presentasjonstekst, samt et offentlig navn som vil vises på bestillingene.

Legg til tjenester i salongen din.

a.) Aktiver kategoriene i grønn. Du kan lese mer her om konfigurering av tjenester til salongen her.

"FORHÅNDSVISNING"-funksjonen lar deg se hvordan bookingsiden din ser ut i kundenes øyne.

3. Ansatte og andre brukere

Inviter ansatte og andre brukere

a.) Skriv inn e-postadressen til den ansatte for å invitere de til systemet. Velg rollen i systemet.

b.) Fra innstillinger -> Brukere kan du også legge til ansatte senere. Trykk deretter "Legg til ny medarbeider". Du kan lese mer om det her.

4. Kalenderinnstillinger

a.) Du finner dine Personlige kalenderinnstillinger øverst i høyre hjørne på siden.

b.) Du kan sette opp og endre Salongens kalenderinnstillinger fra Innstillinger i menyen til venstre.

c.) Sjekk dine Varslingsinnstillinger hvis du ønsker å motta varsler for bestillinger. Du finner varslingsinntillinger i menyen øverst i høyre hjørne.

5. Arbeidsskift

Du må opprette arbeidsskift. Når du har gjort det kan du åpne kalenderen for bestillinger.

Her finner du instruksjoner for hvordan du oppretter arbeidsskift

Her finner du nyttige tips for hvordan du bruker kalenderen:

PRO:

Komme i gang med betalingstjenester og handelskonto

Aktiver PRO-pakken når du behøver mer allsidige funksjoner, som gavekort, kasse og betalingsterminal. Betalingsterminalen er automatisk integrert med kassen i systemet vårt.

• Ettersom vi tilbyr betalingstjenester må vi verifisere din identitet og opprette en handelskonto for deg.

• For å opprette en handelskonto behøver du å fylle ut handelsavtalen i systemet etter at PRO-funksjonen har blitt aktivert for deg.

Hvis utbetalingene til selvstendig næringsdrivende skal betales til deres egen bankkonto når de bruker samme betalingsterminal skal de også fylle ut sin egen handelskonto. Vi tar ikke ekstra betalt for dette.